Like os på Facebook

Hvem er vi


CH Interfrugt har rødder helt tilbage til 1979 og har løbende udviklet sig, således at virksomheden i dag fremstår som en moderne, seriøs og troværdig partner for Foodservicebranchen både når det drejer sig om frugt-, grønt-, økologi-, samt serviceproviding.

Vi samler på branchens bedste kompetencer, og vores 40 medarbejdere gør hver dag alt hvad de kan, for at virksomheden kan leve op til sit ry som en af branchens mest seriøse aktører. Vores leverandører er nøje udvalgt ud fra parametre som kvalitet, sikkerhed, ordentlighed og ærlighed. Dette har vi defineret knivskarpt over for dem og vi går ikke på kompromis.

Vi sætter en ære i en bæredygtig og ordentlig tilgang til tingene, og vi har nøgleord som kvalitet, ordentlighed, service og ansvarlighed som nogle af de mantraer vi dagligt lever op til. Vores IT kan klare de fleste udfordringer, og vi udvikler løbende, så vi kan tilpasse os kundernes krav til en moderne og attraktiv IT platform.

Som medarbejder her hos os har man ordentlige ansættelses forhold, og vi lever op til de overenskomster og aftaler, vi indgår. Vi overholder lovgivning, både når det gælder fødevaresikkerhed, sporbarhed, arbejdsmiljø og transport.

CH Interfrugt og vores datterselskab Grøn Fokus har intentioner om at være et naturligt valg, når talen falder på leverandører af frugt, grønt og økologi. Vi har som erklæret mål at drive en sund forretning, der skaber værdi for kunder, medarbejdere og aktionærer og med respekt for natur, mennesker og miljø.

Velkommen til.

Nyheder

CH Interfrugt - et frugtbart valg

CH Interfrugt - et frugtbart v...

Besøg os på Foodexpo 2018

Besøg os på Foodexpo 2018Besøg...

Foood - det nye madmagasin

Foood- madmagasinet til det pr...

CH Interfrugt email info@chinterfrugt.dk | Grøn Fokus email info@gronfokus.dk
Karolinevej 6 | 4200 Slagelse | Tlf: 5850 0304 | Fax: 5850 0320
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.